Pages

Subscribe:

23 Şubat 2012 Perşembe

bunalım

Bir mengenenin içinde sanki yüreğim. Sıkıyorlarda sıkıyorlar. Gel gitlerim çok. Ruhum daralık, bulanık. Hiç çekilesi bir halde değilim yani. Etrafımdakilere yazık....

20 Şubat 2012 Pazartesi

Yazacak birşeyler bulunur elbet:)

Yazamıyorum uzun zamandır. Yazamadığım zamanda izin kullandım. Bir güzel dinlendim demeyi çok isterdim ancak çarşı pazar gezdim bütün hafta. Gelinliğimi seçtim, ıvır zıvırlarımı aldım. Çok iş hallettim yani. O kadar garip bir duygu ki şu gelinlik insan giydiği anda ruhu güzelleşiyor, durulaşıyor, saflaşıyor aynı görüntüdeki gibi. Gözlerim dolu dolu olsa da tuttum kendimi ağlamamak için. Tam hayallerimdeki gelinlikti üstüme giydiğim. Prensens gibi.. Sıra geldi ev ve mobilyalara. İnşallah bu işleri hallettiğim hız kadar onlarda da nokta atışı yapabilirim.
Yeni bir kanaviçe işine başladım ama ne zaman biter bu tempoda Allah bilir. Kanaviçeden tepsi yapıcam Özgeye. Bu arada iki lavanta kesesi daha yaptım. Canım arkadaşlarım Burcu ve Aslıya benden hediye gitti.

3 Şubat 2012 Cuma

İzin Öncesi

İki gün önce üniversitedeki ev arkadaşım geldi İzmir' e.. Nasıl mutlu etti beni.. Hani senelerce görüşmeseniz bile bir telefon konuşmasıyla başlanır ya kaldığı yerden devam etmeye. Aynen öyle işte. En son 2 sene önce yüz yüze görüşmüştük, yazında telefonla konuşmuştuk. Çok zaman geçti üstünden ama biz sanki dün ayrılmışız gibi bugün beraber güldük eğlendik. Kız kardeşim gibiydi o benim benden üç yaş küçük. o büyüdü , onunla birlikte bende büyüdüm. Şimdi ona vermek istediğim şeyleri almış iş sahibi olmuş birini görünce karşımda çok hoşuma gitti. Bana çok değişmişsin dedi. O kadar durgunlaşmışım ki bıcır bıcır değilmişim artık. Aynaya baktığımda nedense aynı duyguları ben de o kadar net hissediyorum ki:(( büyümek bu mu , yoksa adı olgunlaşmak mı bilmiyorum. Tek bildiğim içimdeki çocuğun yok olmasını istemiyorum. Ama sanırım geç kaldım:(


Dün izmire kar yağdı seneler seneler sonra. Ne mi oldu? Tabi herkes bir aptallaştı:) Alışıkmıyız biz kara. Bıraktık işi gücü saldık kendimizi meydana. Herkes çocukluğuna döndü tekrar. İşte size "bizim karımızdan" görüntüler:)) 




Bugün itibariyle izne ayrılıyorum. Bu kız ara verir bir hafta herşeye:))  Çok planlarım var bu beş gün ile ilgili, ne kadarını gerçekleştirebilirim bilmem. İzninde gelinlik seçimini de yapacağım. Bakalım ne duygu yoğunlukları bizi bekler.