Pages

Subscribe:

28 Eylül 2012 Cuma

haftasonuna az kala..

Sonunda yoğun iş temposuyla başladığım bu haftanın da sonu geldi... Günler o kadar hızlı geçiyor ki Eylül ayının tadını çıkaramadan Ekim ayına yol aldık bile.. Yazın cıvıltılı ruh halini geride bırakmakla beraber, sonbaharın rehaveti üstümüze çökmüş durumda.. Hemen atmak lazım :)
Yarın akşam dostlarım bizde yemekte.. Evli olmanın , kendine ait bir yaşam alanı yaratmanın en keyifli yanlarından biri de bu işte.. dostlarla geçirilen uzun akşamlar, sofrada geçirilen uzun sohbet saatleri.. Eve geç kalma derdi yok, sınır yok, paylaşımlar çok :)
Hayatta şansın insanın yüzüne gülebildiği nadir kişilerden sayılırım.. beni seven bir eşim, hatırı sayılır dostluklarım, her derdimi paylaştığım kardeşlerim, hayatıma destek bir ailem, ruhen ve bedenen sağlıklı bir halim var benim..
Küçük şeyleri dert etmek yerine, aslında hayatta sıradan gözüken, ancak kaybettiğinde değerini anlayabileceğin şeylerin varlığına şükretmek lazım değil mi??

Herkese musmutlu haftasonları :)

21 Eylül 2012 Cuma

sonbahar kokusu

İzmir' e ilk yağmur düşerken içime de düştü sanki o damlalar.. çok seviyorum eylül'ün bu hüzünlü havasını...insanın kendine biraz daha döndüğü, yoğun yaz aktivitelerinden kopmaya başladığı, eğlencelerin yerini yavaş yavaş ev oturmalarının aldığı, sereserpe kıyafetlerimizi hırkalarla süslendirdiğimiz sonbahar, yoğun toprak kokusu, yer yer melankoliklik:)
İnsan her zaman enerji dolu olamıyor, her zaman arkdaşlarıyla kahkaha atıp dağıtamıyor.. Özüne dönmesi gerekiyor. Bunu yapamayanlar ise bence kendi "öz"' lerinden kokuyor. Kendine bile itiraf edemedikleri gerçeklerden belki de..

hayatın tuzu&biberi